Det började redan i tonåren…

Mörka känslor och tankar

I 13 års åldern fick jag för första gången möta mörka känslor och tankar inom mig själv som jag inte rådde på. Ett fullskaligt krig utspelade sig på insidan. Jag drogs isär inombords. Skulle det vara så här?

Shaolin Kung Fu & dess filosofier

Jag fann min första pusselbit i den uråldriga kampsporten Shaolin Kung Fu och dess filosofier. Det fortsatte med en mängd böcker i filosofi, personlig utveckling och psykologi. Jag skaffade en mentor och började studera förebilder på avstånd. Gick i terapi för att möta mig själv och mitt förflutna. Fann mina styrkor och en förståelse för vad jag hade med mig. Utbildade mig. Först till ICF Coach och sedan till certifierad handledare i Kommunikativt Ledarskap. En resa på 17 år som fortsätter. Livet ut.

Jag har hittat hem

Jag äger nu mig själv och tar fullt eget ansvar. För mig. Idag bistår jag andra i deras arbete med att komma vidare, utvecklas och förstå sig själv. Att skapa sig det liv som de vill leva.

Jag har en lång och genuin erfarenhet inom retail. Jag har själv drivit egna verksamheter i Malmö under många år och senare även hjälpt internationella Retailers med ombyggnader, nybyggnader och projektledning runt om i världen. Både små och stora projekt. Med ansvar, struktur och gemensam målbild, men framför allt, alltid med kunden i centrum.

På vilket sätt kan jag bistå er? Kontakta mig och låt oss finna en väg för just dig/er.